ösym

ÖSYM Sınav Giriş Belgesi Almak için Tıklayın!



ÖSYM Sınav Giriş Belgesi Çıkartmak için Buraya Tıklayınız

ÖSYM giriş belgesi nasıl alınır,sınava giriş belgesi nasıl alınır,kpss sınava giriş belgesi nasıl alınır,ösym giriş belgesi nasıl çıkarılır,TYT sınav giriş belgesi nasıl alınır,YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır,kpss sınav giriş belgesi nasıl alınır,ösym sınav giriş belgesi alamıyorum,ais ösym sınav giriş belgesi,ösym sınav giriş belgesi çıktısı,ösym sınav giriş belgesi çıkarma,ösym dgs sınav giriş belgesi, ösym sınav giriş belgesi nasıl alınır,

ÖSYM Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

ÖSYM Sınav Sonuçları Sorgulama 2017-2018



2017-2018 ÖSYM Sınav Sonuçlarını Sorgulamak için Buraya Tıklayınız

ÖSYM Sonuçlarını Nereden Öğrenebilirim?

ÖSYM Sınav Sonuçlarını,ÖSYM'nin resmi sitesinden (https://sonuc.osym.gov.tr/) bağlantısına tıklayarak öğrenebilirsiniz.ÖSYM Sınav Sonuçları için TC Kimlik No ile Aday Şifresi'nin girilmesi yeterlidir.

ÖSYM Sonuç Belgesi Doğrulama Sistemi Nedir?

ÖSYM Başvurusu için Gerekli Belgeler Nelerdir?



ÖSYM Başkanlığı artık yapacak olduğu sınavlar için adayların adreslerine başvurular ile alakalı herhangi bir bilgilendirici posta göndermiyor.ÖSYM gerçekleştireceği tüm sınavlarla alakalı bilgi ve belgeleri aşağıda belirttiğimiz resmi aday işlemleri sitesinden duyurmaktadır.

Aday İşlemleri Sistemi'ne ulaşmak için lütfen (http://ais.osym.gov.tr) adresine tıklayınız.

Başvuru Merkezi İşlemleri Sistemi uygulaması için lütfen (http://bmis.osym.gov.tr) adresine tıklayınız.

Sınav Merkezi İşlemleri Sistemi uygulaması için (http://yis.osym.gov.tr) adresine tıklayınız.

İhtiyaç duyulması halinde ÖSYM Çağrı Merkezini (444 67 96) arayınız.

KPSS Kalkıyor mu? 2018'de KPSS Sınavı Var mı?



TEOG Kaldırıldı, YGS-LYS'de Sistem Değişiyor, Peki KPSS Ne Olacak? Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kaldırılacak mı? KPSS kaldırılıyor mu? KPSS yerine hangi sistem getirilecek?
Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın talimatı ile harekete geçildi ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca; TEOG Sınavı, YÖK Başkanı Yekta SARAÇ tarafından ise; Üniversitelere giriş sınavları hakkında düzenlemeler yapılacağı ve bunların ayrıntıları paylaşıldı. Şimdi yüz binlerce adayın aklına gelen soru KPSS ne olacak? Bu sorunun yanıtını aramaya çalışacağız.

Bu konuda çok çeşitli söylentiler olmakla birlikte ihtimalleri değerlendirmeden evvel KPSS'de yakın dönemde yapılan değişikliklere bir göz atalım;

2018 KPSS Lisans Kılavuzu Yayımlandı mı?



2018 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyinde, Mayıs 2018 tarihlerinde, sabah ve öğleden sonra uygulanacaktır. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT), MEB öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak Temmuz 2018 tarihinde uygulanacaktır. Adayların tümü, Mayıs 2018 tarihinde sabah oturumuna girmek zorundadır. Adaylar sınavın diğer oturumlarından hangilerine gireceklerine kendileri karar vereceklerdir. 2018-KPSS Lisans Kılavuzunda ayrıntılı bilgiler yer almakta olup sınava başvuracak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.



2018-KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, ÖABT başvuruları, Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak olup ücret ödeme için son gün, Mart 2018 tarihidir.

2018 KPSS Lisans,ÖABT,DHBT-Lisans Başvuru Tarihleri Açıklandı mı?



2018 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans, 2018 Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT), 2018 Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi Lisans Düzeyi (DHBT-Lisans) Başvuruları Mart 2018 Mart 2018 Tarihleri Arasında Alınmaya Başlanacak.

2018 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyinde, Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacaktır. 2018-KPSS kapsamında; Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Temmuz 2018 tarihinde, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise Kasım 2018 tarihinde yapılacaktır.

ALES 2018 İlkbahar Dönemi Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı mı?



6 Mayıs 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES İlkbahar Dönemi) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile saat 14:00’den itibaren edineceklerdir.

DİKKAT!

2018-ALES İlkbahar Dönemi için adaylar saat 10:00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

2018 ALES Sınav Giriş Belgelerini Almak için Buraya Tıklayın

Temel Kurallar için Tıklayın

ÖSYM Sınav Ücreti Kartlı Ödeme Sistemi Giriş



ÖSYM tarafından, adayların sınav ücretlerini ödemelerinde kolaylık sağlamak üzere yeni bir uygulama hayata geçirilecektir. Sınava başvuracak adaylar sınav ücretlerini kredi kartları ile ÖSYM’nin internet sayfasında bulunan “ÖDEMELER” alanından banka şubelerine gitmeden ödeyebileceklerdir.

Ödeme sistemi tüm güvenlik önlemleri alınarak uygulamaya konulmuştur. Adaylar bu sistem üzerinde güvenli bir şekilde sınav ücretlerini ödeyebilirler. İlgili sınav kılavuzunda belirtildiği gibi, adaylar sınav ücretini ödedikten sonra başvuru işlemlerini bir başvuru merkezi aracılığıyla veya ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapmalıdırlar.

ÖSYM Sınav Ücreti Kartlı Ödeme Sistemi Giriş için Buraya Tıklayınız

ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri

ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri













ÖSYM Aday İşlemleri Eski Sistem Giriş

Açıklamalar: ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi yenilenmiştir. Başvuru ve tercih yapma, şifre değiştirme, şifre hatırlatma, YU numarası edinme, evrak referans numarası alma gibi işlemler yeni sistem (https://ais.osym.gov.tr/) üzerinden yapılacaktır.

aisarsiv.osym.gov.tr sitesi yalnızca 1 Kasım 2013 öncesinde yapılan başvuru ve tercihlere ilişkin arşiv bilgilerinin görüntülenebilmesi ve ilgili sınavlara yönelik tercih alınabilmesi için açık kalacaktır. Eski sisteme yeni sistemdeki şifreyle giriş yapılacaktır.

(https://aisarsiv.osym.gov.tr/) sitesine (https://tercih.osym.gov.tr/) adresinden de ulaşılabilecektir.

ÖSYM Aday İşlemleri - Aday İşlemleri Sistemi Girişi için Aşağıdaki Ekrana Tıklayınız



ÖSYM Aday İşlemleri - Aday İşlemleri Sistemi Giriş için Tıklayınız

ÖSYM Yabancı Kimlik No Hakkında Bilgiler - AİS ÖSYM



AİS ÖSYM Giriş için Buraya Tıklayınız

YU Numarası Nedir?

YU Numarası; T.C. Kimlik Numarası olmayan adayların ÖSYM tarafından düzenlenen herhangi bir sınava başvurabilmeleri için sahip olmaları gereken üyelik numarasıdır.

9 ile Başlayan YU Numarası Nedir?

Yabancı Kimlik No, 11 haneden oluşan, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından gerekli şartları sağlayan yabancılara verilmiş tekil bir sayıdır. 9 ile başlayan YU numarası hakkında bilgi almak için Tıklayınız

ÖSYM AİS - YU No Yardım - YU No Edinme Hakkında Bilgiler



ÖSYM Aday İşlemleri Giriş için Tıklayınız

YU NUMARASI EDİNME HAKKINDA


YU Numarası Nedir?

YU Numarası; T.C. Kimlik Numarası olmayan adayların ÖSYM tarafından düzenlenen herhangi bir sınava başvurabilmeleri için sahip olmaları gereken üyelik numarasıdır.


9 ile Başlayan YU Numarası Nedir?

Yabancı Kimlik No, 11 haneden oluşan, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından gerekli şartları sağlayan yabancılara verilmiş tekil bir sayıdır. 9 ile başlayan YU numarası hakkında bilgi almak için tıklayınız.